Lämmityksen ohjaus etänä

Asennus

Lämmityksen ohjaus etänä

Lämmityksen etäohjaus

Etäohjaus

Lämmityksen etäohjaus kotiin ja/tai mökille toteutetaan Raspberry Pi:llä. Raspberry Pi:n ohjaus­signaaleilla voidaan toteuttaa lämmityksen ohjaus esimerkiksi kodin lämmin­vesi­varaajalle ja mökin lämmityksen kontaktoreille.

Lämmityksen ohjaus asennuskuvat

Asennuskuvat

Lämmityksen etäohjaus mökille on helppoa toteuttaa sivuston asennus­kuvien avulla. Veden lämmityksen ohjaus on yksinkertaista ottaa käyttöön ja siitä on helppo jatkaa harrastusta koko mökin ja kodin lämmityksen ohjaukseen.

Raspberry Pi pörssisähköohjaus osana kotiautomaatiota

Kohti tuntematonta

Raspberry Pi:hin ei tarvitse olla aikaisemmin tutustunut, eikä elektro­niikasta tai ohjelmista edellytetä aikaisempaa kokemusta. Mökin sekä kodin lämmityksen ohjaus etänä on helppo toteuttaa sivuston selkeillä ohjeilla.

Lämmityksen etäohjaus ja sähkönkulutuksen seranta

Etäohjausmenetelmät

Lämmityksen etäohjaus on mahdollista gpio-, ir- ja rf-ohjauksella sekä oman ohjelman suorituksella. Näillä voidaan toteuttaa kodin ja mökin lämmityksen etäohjaus suoraan tai kontaktorin kautta. Raspberry Pi voidaan kytkeä internettiin langallisesti tai langattomasti. Ohjausyksikkö asennetaan esimerkiksi sähkö­kaappiin.

Lämmityksen etäohjaus ja lämpötilan lämpötilan seuranta etänä

Mittaustiedot

Tarkat mittaukset kodin ja mökin lämpö­tiloista, io- sekä impulssi-tuloista mahdollistavat lämmitys­ongelmien, kuten yli­lämmityksen, havaitsemisen. Impulsseilla voidaan mitata esimerkiksi energian- tai veden­kulutusta. Lisäksi mittauksia voidaan tuoda myös muista järjestelmistä.

Pörssisähköohjaus termostaateilla

Termostaatit

Lämpötilaohjaus hoitaa lämpötilan säädön kodin, mökin tai sivuston älykkäillä termostaateilla eikä kalliita huone­kohtaisia ohjaus­yksiköitä tarvita. Mökin lämmityksen ohjaus on helppo aloittaa esimerkiksi lämmin­vesi­varaajasta. Ohjausten ja mittausten lisääminen jälkeen­päin on yksinkertaista.

Harrastus

Etäohjaus osa ajanvietettä

Tutustu lisää rekisteröityneenä
Fissio.fi - Älykäs lämmityksen ohjaus pörssisähköllä

Ohjaus

Mökin ja kodin lämmityksen ohjaus esitetään sivustolla selkeästi. Älykäs pörssisähköohjaus huolehtii taloudellisuudesta sekä käyttö­mukavuudesta. Suunniteltu lämmityksen ohjaus on täysin muokattavissa.

Fissio.fi - Lämmityksen ohjauksen seuranta

Mittaustiedot

Asennuksen jälkeen mökin ja kodin lämmityksen ohjaus pystytään optimoimaan kattavien mittaus­tietojen avulla entistä tehokaammaksi. Minuutti­tason lämpötila-, io- sekä kulutus­tiedot tuovat ymmärrystä rakennuksen käyttäytymisestä kodin ja mökin lämmityksen ohjaukseen.

Fissio.fi - Lämmityksen etäohjauksen ohjeet

Ohjeet

Mökin ja kodin lämmityksen ohjaus on helppo toteuttaa selkeiden ohjeiden ja valmiin ohjelman ansiosta. Tarvittaessa sivuston keskustelu­palstalta saa tietoa kokemuksista niin pörssisähkö­ohjauksesta kuin tukea asennukseenkin.

Kokemuksia

Löytyy sivuston keskustelupalstalla

Rekisteröidy Lue lisää edelläkävijyydestä

Löydät meidät myös somesta
Facebook - Google - Twitter

#pörssisähköohjaus #pientuotantoohjaus #tehotariffiohjaus #lämpötilaohjaus #sääennusteohjaus