Asennus

Lämmityksen ohjaus etänä

Lämmityksen etäohjaus

Etäohjaus

Lämmityksen etäohjaus kotiin ja mökille toteutetaan Raspberry Pi:llä. Raspberry Pi:n ohjaus­signaaleilla voidaan toteuttaa lämmityksen etäohjaus esimerkiksi kodin lämmin­vesi­varaajalle ja mökin lämmityksen kontaktoreille.

Lämmityksen ohjaus asennuskuvat

Asennuskuvat

Lämmityksen etäohjaus mökille on helppoa toteuttaa sivuston asennus­kuvien avulla. Veden lämmityksen etäohjaus on yksinkertaista ottaa käyttöön ja siitä on helppo jatkaa harrastusta koko mökin ja kodin lämmityksen ohjaukseen.

Raspberry Pi pörssisähköohjaus osana kotiautomaatiota

Kohti tuntematonta

Raspberry Pi:hin ei tarvitse olla aikaisemmin tutustunut, eikä elektro­niikasta tai ohjelmista edellytetä aikaisempaa kokemusta. Mökin sekä kodin lämmityksen ohjaus etänä on helppo toteuttaa sivuston selkeillä ohjeilla.

Lämmityksen etäohjaus ja sähkönkulutuksen seranta

Etäohjausmenetelmät

Lämmityksen etäohjaus on mahdollista gpio-, ir- ja rf-ohjauksella sekä oman ohjelman suorituksella. Näillä voidaan toteuttaa kodin ja mökin lämmityksen etäohjaus suoraan tai kontaktorin kautta. Raspberry Pi voidaan kytkeä internettiin langallisesti tai langattomasti. Mökin lämmityksen etäohjaus asennetaan esimerkiksi sähkö­kaappiin.

Lämmityksen etäohjaus ja lämpötilan lämpötilan seuranta etänä

Mittaustiedot

Tarkat mittaukset kodin ja mökin lämpö­tiloista, io- sekä impulssi-tuloista mahdollistavat lämmitys­ongelmien, kuten yli­lämmityksen, havaitsemisen. Impulsseilla voidaan mitata esimerkiksi energian- tai veden­kulutusta. Lisäksi mittauksia voidaan tuoda myös muista järjestelmistä.

Pörssisähköohjaus termostaateilla

Termostaatit

Kodin sekä mökin omat tai sivuston älykkäät termostaatit hoitavat lämpötilan säädön eikä kalliita huone­kohtaisia ohjaus­yksiköitä tarvita. Mökin lämmityksen etäohjaus on helppo aloittaa esimerkiksi lämmin­vesi­varaajasta. Ohjausten ja mittausten lisääminen jälkeen­päin on yksinkertaista.

Harrastus

Etäohjaus osa ajanvietettä

Tutustu lisää rekisteröityneenä
Fissio.fi - Älykäs lämmityksen ohjaus pörssisähköllä

Ohjaus

Mökin ja kodin lämmityksen etäohjaus esitetään sivustolla selkeästi. Älykäs pörssisähköohjaus huolehtii taloudellisuudesta sekä käyttö­mukavuudesta. Suunniteltu lämmityksen etäohjaus on täysin muokattavissa.

Fissio.fi - Lämmityksen ohjauksen seuranta

Mittaustiedot

Asennuksen jälkeen mökin ja kodin lämmityksen etäohjaus pystytään optimoimaan kattavien mittaus­tietojen avulla entistä tehokaammaksi. Minuutti­tason lämpötila-, io- sekä kulutus­tiedot tuovat ymmärrystä rakennuksen käyttäytymisestä kodin ja mökin lämmityksen etäohjaukseen.

Fissio.fi - Lämmityksen etäohjauksen ohjeet

Ohjeet

Mökin ja kodin lämmityksen etäohjaus on helppo toteuttaa selkeiden ohjeiden ja valmiin ohjelman ansiosta. Tarvittaessa sivuston keskustelu­palstalta saa tietoa kokemuksista niin pörssisähkö­ohjauksesta kuin tukea asennukseenkin.

Kokemuksia

Löytyy sivuston keskustelupalstalla

Rekisteröidy Lue lisää edelläkävijyydestä

Löydät meidät myös somesta
Facebook - Google - Twitter